Ingyenes: Térképmeghajtó a Synology NAS-hez az interneten keresztül.

Ha szeretne egy meghajtólevelet csatolni vagy leképezni a Synology NAS-hez az interneten keresztül, akkor az egyszerű út, jó hír van számodra!
A DriveMaker nevű ingyenes, apró, kis segédprogrammal egyszerűen csatlakozhat a NAS-hez az interneten keresztül, és az eszköz valódi meghajtólevelet ábrázol a NAS-fájljaihoz. A fájlokat úgy szerkesztheti, másolhatja, törölheti és feltöltheti, mintha a Synology NAS az interneten helyi lenne. Nem kell fájlokat letöltenie és fájlokat feltölteni FTP-kliensekkel vagy más szoftverekkel. A DriveMaker mindent a háttérben hajt végre, és számos biztonsági lehetőséget is tartalmaz, hogy az átvitel biztonságos legyen.
Példa felhasználásra:
  • ossza meg fájljait kollégáival, mint például a saját, olcsó és biztonságos DropBox vagy a Google Drive
  • szerkessze a fájlokat a helyén, ami nagyon hasznos, ha Word, HTML, Excel, stb. foglalkozik. A Word megnyitja és elmenti a fájlt, ahogyan a helyi volt.
  • víruskeresés távoli helyről
  • elérheti személyes fájljait otthon az irodában és fordítva
A DriveMaker letölthető a saját webhelyükről, és itt olvashat bővebben.
Szüksége van NAS biztonsági mentési megoldásra ? Erre a BackupChain alkalmazható a távoli meghajtók leképezésének és beillesztésének helyett, mivel ez sokkal hatékonyabb, praktikusabb és könnyebben kezelhető. Mindenekelőtt a BackupChain gondoskodik arról, hogy az összes fájlt a verziószabályozással megfelelően dolgozzák fel és töltsék fel, ellentétben a NAS beépített szinkronizálási funkcióival, amelyek nem annyira megbízhatóak, különösen nagyon nagy fájlok és nagy mappastruktúrák esetén.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések