Ingyenes szinte soha nem szabad

Tehát egy bizonyos ponton nézel Veeam gondolkodás a "szabad" biztonsági szoftver nagy. De van egy nagy fogás. Ahogy hozzászerverek és virtuális gépek a rendszerhez, gyorsan eléri azt a pontot, ahol a "szabad" nem "szabad" többé; valójában, most minden vége hirtelen, -uk szabad oldat költségek ön sok ezer -ból dollárok azzal a kítás ez felnövés múlt a szabad szint. A fogás a fogás, akarnak sok ezer dollárt több, mint más megoldások odakinn, ami észrevétlen maradt, mert a "szabad" címke volt olyan nagy figyelemelterelés.

A freemium modell kissé rosszindulatú, ha nem visszaélésszerű marketing modell. Az a benyomásom, hogy az ingyenes enyést kapják meg fizetés nélkül. Elkezdesz sok időt befektetni, telepíteni, megtanulni, használni, beállítani, kezelni, és így tovább. Ér valamit az idő? Persze, hogy az. Ezért után hét vagy hónapok -ból használ a " szabad oldat", ön végül megvalósít hol és hogyan volt nyomorék és korlátozott azért ön szükség -hoz feljavít -hoz valóságos, drága, túlértékelt oldat. Szóval azt akarják, hogy oda menjünk, a drága igazi termékhez, amit el akarnak adni. Természetesen mindannyian tudjuk, és mégis bedőlünk neki újra és újra.

Becsaltak minket azzal, hogy "ó, ez ingyen van, örökké". Most, hogy rájövünk, mi elvesztegetett egész idő alatt próbálják ki, a tanulás, úgy érezzük, mint minden időt és erőfeszítést menne kárba, ha nem vásárolják meg a terméket. És Isten ments, váltás egy másik termék merülnek fel még több munka és időpocsékolás, így hajlamosak vagyunk gondolkodni. Sokkal könnyebb csak harapni a golyót, és megvenni a túlárazott terméket, és lépni az életünket.

OK ingyenes játékok nagyjából ugyanaz trükk, szinte. Játszunk, kap rabja, akkor meg kell vásárolni "tokenek", hogy feltárja a következő szintre, az igazi játék. Elismerem, ez egy ingyenes próba. De nem az. Míg a játék szórakoztató akkor is, ha nem veszi meg, akkor tényleg értékes időt vesz ki próbál ingyenes biztonsági szoftver. Az idő, amit bölcsen és hatékonyabban használhattak volna fel. És ami még rosszabb, te is pazarolod a pénzt. A javítás egyszerű, amikor az úgynevezett "ingyenes biztonsági szoftver Hyper-V" üzenet eléri Önt, vagy bármi, ez egy nagy emlékeztető és a beruházás, hogy nézzen körül, és milyen más lehetőségek vannak odakint. A szabad szó már visszaéltek, mint senki más. A Coronavirus világjárvány csökkenti az összes pénztárcánkat, így nyerhetünk dupla, időt és pénzt takarít meg némi kutatást, ahogy az az alábbi cikkben is történt, hogy kiemelje veeam, Acronis, Altaro, és Backup Exec alternatívák.
Lásd ezt a cikket.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések