Microsoft Hyper-V biztonsági másolat virtuális merevlemezekhez és VHDX virtuális gépekhez

Itt egy egyszerű és teljesen automatizált Hyper-V biztonsági mentési szoftver számos vész-helyreállítási kulcsfontosságú funkciókkal. Ez segít időt és tárhelyet takaríthat meg, a beépített deduplikáció és a teljes CPU maghasználat.

Legfontosabb előnyök

A biztonsági mentési megoldás gazdagépenként licencelve: Korlátlan virtuális gépek
    A Hyper-V virtuális gépek biztonsági másolata USB-re, hálózati megosztások, NAS, FTP deduplikáció val és tömörítéssel
    Nagy sebességű biztonsági mentési deduplikáció, növekményes és differenciál
    Az összes Hyper-V és Windows Server 2012/2008 R2/2008 verzióra telepíthető. Core teljes felhasználói felülettel és Windows 8
    Fürtmegosztott kötetet és csatolt tárolási támogatást kínál
    Részletes biztonsági mentés virtuális merevlemez-, VMDK- és VDI-formátumokhoz
    Részletes visszaállítás VHDX és VHD formátumban
    Nem kell ügynököket telepíteni a virtuális gépeken belül.
    Telepítések mindössze egy perc alatt
    24h szakmai technikai támogatás székhelye Baltimore, MD, USA

Fürt megosztott kötetei

A fürt megosztott kötetén, helyi lemezén, feladatátvevő fürtön és távolról csatlakoztatott tárolón tárolt virtuális gépek mind támogatottak. Virtuális gépek lehet biztonsági másolatot egyszerre virtuális gép egészének konzisztenciája vagy egymás után (alapértelmezett). A szekvenciális biztosítja, hogy a kiszolgáló erőforrásai csak minimálisideig legyenek kihasználva. Egy virtuális gép egyidejű védelmével a kiszolgáló hatása minimálisra csökkenthető; Szükség esetén azonban egyidejűleg is biztonsági másolatot lehet. Ez nagyszerű funkció, különösen akkor, ha egy nagyobb rendszer számos virtuális gép, és szeretné minimalizálni a rendszer hatását az adatvédelmi folyamatok.
Hyper-V pillanatképek

A Hyper-V pillanatképek biztonsági mentése és visszaállítása automatizált, és még az új gazdagépeken is elvégezhető; mindössze annyit kell tennie, hogy válassza ki a virtuális gép a visszaállítási képernyőn, és a feladat konfigurációautomatikusan frissül.
Deduplikáció helyi, USB, NAS, hálózati meghajtók és FTP-n

A virtuális gépek tárolhatók egy helyi mappában vagy lemezen, külső meghajtón, hálózati megosztáson vagy FTP-n keresztül egy hatékony deduplikációs algoritmus segítségével, amely jelentősen csökkenti a feldolgozási időt, a sávszélességet és a helyigényt.

A deduplikáció tömörített formátumban történik, fokozatosan és differenciáltan.

Nincs szükség ügyintézőre

A virtuális gépek teljes egészében vagy csak néhány virtuális gép fájlokat a gazdagép. A virtuális gép adatainak elérésének ezt a módszerét "Részletes biztonsági mentésnek" és az Enterprise Edition egy részének nevezik.

A virtuális gépek klónozása és visszaállítása különböző állomásokon

Virtuális gépek visszaállítható bárhol, valamint az eredeti gazdagép egy egymás melletti konfigurációban. Az azonosítóütközések automatikusan elkerülhetők a BackupChain klón virtuális gép funkcióval a visszaállításkor (ez az alapértelmezett beállítás).
Szekvenciális és egyidejű virtuális gép biztonsági mentések

Annak érdekében, hogy csökkentse a rendszer stressz a gazdagép, futtathatja a virtuális gépek egymás után, egyenként, nem pedig az összes egyszerre. A virtuálisgép-védelmi feladatok egymás utáni futtatása jelentősen csökkenti a gazdakiszolgálón a stresszt. BackupChain is tartalmaz egy egyidejű beállítást azoknak a felhasználóknak, akik több gépi pont-in-time konzisztenciát igényelnek, ami akkor hasznos, ha a virtuális gépek olyan szoftvert futtatnak, amely több gépen keresztül használ tranzakciókat.
A virtuális gép korábbi verzióinak vagy adatfájljainak azonnali visszaállítása

BackupChain lehet beállítani, hogy tartsa a virtuális gép biztonsági mentések száma. Ez azt jelenti, hogy visszatérhet az időben az adatfájl egy korábbi verziójához, vagy akár egy teljes virtuális géphez. Ha vissza kell állítania, teljes virtuális gépeket, különálló lemezeket vagy a virtuális gépen tárolt fájlokat állíthat vissza a másolás vagy feldolgozás időpontjában. Lásd az alábbi részletes biztonsági mentés & részletes visszaállítási szakaszokat.
A Hyper-V pillanatképek automatikus védelme és helyreállítása

A pillanatképláncokat tartalmazó virtuális gépek teljes mértékben támogatottak. Akár pillanatképeket is visszaállíthat az új gazdakiszolgálókra (hasonló CPU architektúrával és Windows verzióval).
Opció: Azonnal indítsa el a virtuális gépeket a célmappából

Új BackupChain feladat beállításakor fájlszintű deduplikációt, ZIP-tömörítést (vagy ZIP-változatokat) használhat, vagy egyáltalán nem lehet feldolgozni. Az utóbbi lehetőség lehetővé teszi, hogy azonnal indítsa el a virtuális gépeket közvetlenül a célmappából, mert az összes fájl natív formátumban van tárolva. Egyszerűen hozzon létre egy új virtuális gép a Hyper-V's Management, és pont azt a VHD/VHDX fájl indításához szükséges.

A BackupChain a VSS segítségével biztosítja a kiszolgálón futó virtuális gépek és egyéb adatszolgáltatások alkalmazáskonzisztens biztonsági mentését. Az élő Exchange 2007-es vagy újabb verzióinak, valamint az SQL Server 2005 és újabb verzióinak biztonsági mentése nem jelent problémát, mivel ezek vss-tudatos szolgáltatások. Az alábbiakban tárgyalt részletes biztonsági mentési és részletes visszaállítási funkciókkal a Biztonsági mentés és az SQL-szolgáltatások mappabiztonsági mentését a gazdagépről készítheti anélkül, hogy a Biztonsági láncot a virtuális gépben telepítené. A Részletes visszaállítás szolgáltatás sal visszaállíthatja az Exchange vagy az SQL Server-adatok időponthoz elegendő verzióját a teljes virtuális gép visszaállítása nélkül.

További információkért látogasson el a weboldalra

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések