Live Disk Klónozó szoftver Windows, SSD, & RAID

Ha keres élő lemez klónozás szoftver, hadd mutassam be, hogy BackupChain egyedülálló módon a lemez klónozás. De először is, győződjünk meg róla, hogy mindketten ugyanarról beszélünk. A lemezklónozás és a lemezkép-mentés két különböző állat; meg tudod csinálni mind a BackupChain és ezen a poszton vagyunk meg kifejezetten a lemez klónozás bit ek.
A lemezklónozás alapvetően különbözik a lemezes képalkotástól. A lemezklónozás a duplikált lemez létrehozásának folyamata, amely készen áll, amikor szüksége van rá; ezért nincs visszaállítási művelet szó. A lemez az eredeti klónja. A lemezkép egyetlen fájl, amely a lemez tartalmát tartalmazza. Ha vissza kell állítania egy lemezt, új lemezre van szüksége ahhoz, hogy a lemezképfájl tartalmát visszamásolja. Ezért meg kell várnia, hogy a visszaállítási folyamat visszaírja az összes adatot egy lemezre, és nagyon nagy lemezek esetén ez eltarthat egy ideig. Ez az, ahol a lemez klónozás jól jön.
A BackupChain lemezklónozása egyedülálló. Az élő lemezklónozó szoftver az operációs rendszer futása közben klónt hoz létre. Ezt úgy éri el, hogy kapcsolatba lép az összes VSS-szolgáltatóval az élő biztonsági mentés előkészítése érdekében, majd egy "fagyasztott nézetet" használ, amely garantáltan konzisztens, a klón létrehozásához. A klónlemez már csatlakoztatva van, és a folyamat során írásban van. Amint a klónozási folyamat befejeződött, a klónozott lemez használható a rendszerindításhoz. Eltérően más megoldások, BackupChain fut a háttérben a Windows, nem igényel boot stick vagy lemez vagy újraindítás, és módosítja a klón, hogy tud élni egymás mellett az eredeti lemez, olyasmi, mint egy élő biztonsági lemez.
Tudtad, hogy a Windows és az összes többi operációs rendszer nem teszi lehetővé a tökéletes klónok kell csatolni egyszerre? Ennek az az oka, hogy minden lemeznek egyedi azonosítóval kell rendelkeznie. Ezért, ha ezt a hibát, és csatolja a "tökéletes klón", az egyik, hogy kicsit bit azonos az eredeti, például, ha vissza egy lemezképet egy új lemezt ugyanazon a számítógépen, ahol a lemez kép került sor eredetileg, a Windows "helyes" a klón, és adja meg egy új azonosítót. Ez visszavonhatatlanul vezet egy unbootable lemezt, mert az azonosítók nem egyezik belül többé. Tehát ez az, ahol BackupChain nem a varázslat, hogy biztosítsa a klón továbbra is bootolható, és tudod használni egymás mellett az eredeti lemezt, amíg szükséges. Ha a fő lemez sérült, módosíthatja a BIOS-beállítást, hogy egyszerűen indítsa el a klón.
A RAID élő lemezklónozás is támogatott. Ahelyett, hogy egy önálló lemezt klónozna, a BackupChain klónozhatja a teljes RAID-et egy másik RAID-re vagy csak egy önálló lemezre, vagy fordítva.
A rendszer megszakítása nélkül kell klónoznia a Windows vagy az adatlemezek élő ben? BackupChain a jegy, és ez hihetetlenül erős ennek során. Sőt, széles skáláját kínálja az egyéb biztonsági eszközök, mint például a Hyper-V biztonsági mentés, VMware biztonsági mentés, VirtualBox biztonsági mentés, fájlszintű biztonsági mentés, felhő és távoli biztonsági mentések, és még sok más.
Check it out ma, a 20 napos próbaverzió teljesen működőképes.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések