Vásárolja meg a Backup Software előfizetés nélkül, és pénzt takarít meg

Előfizetés nélküli mentőszoftvert keres, mert pénzt szeretne megtakarítani? Lehet, hogy azt gondolja, hogy a szoftver előfizetések egy új rendszer, hogy megfejje a pénztárcáját, évről évre évről évre....és azt hiszem, igaza van! Persze, a Software-as-a-Service kezdetben kevesebbnek tűnik, de már egy év után többet fog fizetni. Miért fizetne tehát minden évben, ha a szoftvert örökre megtarthatná anélkül, hogy külön fizetne?
Vásároljon biztonsági mentési szoftvert örökös licencekkel: Még mindig létezik és jót tesz a pénztárcájának

Az örökös licencek a régimódi szoftverlicenc-rendszer, amelytől a legtöbb szoftvercég "menekül". A probléma az, hogy sok szoftvercég esetében a legtöbb felhasználó nem frissít, és ez rossz a befektetőknek, akik egyre keményebben nyomulnak a több bevételért.
Az egyik utolsó megmaradt cég, amely örökös szoftverlicenceket kínál, ez a ez. A vezetőségük szerint a legtöbb felhasználójuk szívesen megújítja a licencét, de senkit sem kényszerítenek erre; ezért a felhasználók a saját tempójukban frissíthetnek, és még mindig hatalmas kedvezményt kapnak, ha úgy döntenek, hogy ezt megteszik.

Windows alatt fut, és nagyjából mindent tartalmaz, amire a kis- és középvállalkozásoknak szükségük van: Maga a Windows, Hyper-V virtuális gépek, VMware, VirtualBox, mentés a felhőbe és távoli szerverekre, adatbázisok, fájlszerverek stb. Ezenkívül központi menedzsmentet, felügyelet nélküli biztonsági mentéseket kínál, és szilárd 12 éves múltra tekint vissza a piacon.
Miért fizessen a szoftverért minden évben?

Szoftverlicencük örökre érvényes, és minden licenchez egy vagy két év szoftverkarbantartás is jár. Ezt követően a szoftverkarbantartási szerződést a licenc árának mindössze 25%-áért (azaz hatalmas, -75%-os kedvezményért) megújíthatja. Ha sok PC vagy Windows szerver tulajdonosa vagy kezelője, hosszú távon több száz, ha nem több ezer dollárt takaríthat meg.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések