Megfizethető biztonsági másolat szoftver Windowshoz

Megfizethető biztonsági mentési megoldást keres a Windowshoz? Itt van egy több mint 12 éve (2021-es év) piacon lévő, megfizethető, teljes körű és megbízható biztonsági mentőprogram Windowshoz.
Valószínűleg meg fogja találni, hogy ez a hálózati biztonsági mentési megoldás többféle lehetőséget kínál a megtakarításra:

Az eszközt örökös licencként kínálják, az automatikusan megújuló, költséges éves előfizetések helyett.

Számos olyan funkciót tartalmaz, amelyek más biztonsági mentési megoldásoknál extra költséggel járnának, például: Hyper-V mentés, VMware mentés, adatbázis mentés, szektorszintű lemezmentés és központi kezelés. Mivel mindezeket a funkciókat tartalmazza, ez egy teljes körű, minden az egyben megoldás.

Szüksége van felhőalapú biztonsági mentésekre? Mit szólna ahhoz, ha lehetősége lenne saját távoli biztonsági mentés létrehozására? Ezzel az eszközzel összekapcsolhat két vagy több szervert vagy számítógépet, és az interneten keresztül biztonsági mentést készíthet az egyikről a másikra és fordítva. Sok felhasználó így készít biztonsági mentést az irodai adatairól az otthoni irodájába, és így egyáltalán nincs szüksége a felhőre, vagy csak másodlagos lehetőségként használja.

A licencek korlátlan számú virtuális gépi biztonsági mentést tartalmaznak. Egy licenc a teljes hosztot lefedi, függetlenül attól, hogy hány CPU van telepítve.

A licencek egy vagy két évig technikai támogatást és frissítéseket is tartalmaznak. Ez biztosítja, hogy mindig naprakész legyen, és hogy szükség esetén legyen valaki, aki segít Önnek.

A szoftver inkrementális tömörített biztonsági mentéseket készít deduplikációval. Ez a módszer sok rendszeren a tárhely jóval több mint 90%-át megtakarítja, és alapvetően azt jelenti, hogy az eszköz nagyon gyorsan megtérül.

Mi a helyzet az "ingyenes" biztonsági mentési eszközökkel?

Az ingyenes eszközök egy ügyes marketingfogás, amely csak bizonyos típusú embereknél működik. Először azt mondják, hogy az eszköz "ingyenes", majd sok időt kell vele töltenie, hogy megtanulja és működésre bírja. Egy bizonyos ponton elkényelmesedik, és úgy tűnik, minden rendben van, amíg egy nap, nem túl messze az úton, hozzá kell adnia egy hiányzó bitet. Ekkor rájössz, hogy az "ingyenes megoldás" nem rendelkezik ezzel, és egy új eszközzel kell újrakezdened, vagy a "frissítés" ára a fizetős verzióra, amely tartalmazza a "hiányzó bitet", csillagászati összegbe kerül.

A trükk alapvetően az, hogy rávegyék Önt, hogy időt és energiát fektessen be, hogy később úgy érezze, inkább fizet, minthogy a semmiből kelljen új eszközt keresnie és megtanulnia. Tehát adnak egy nagyon korlátozott eszközt, amelynek korlátai nem mindig világosak az elejétől kezdve, majd 3000 dollárt kérnek egy egyszerű kis funkcióért, amely csak a fizetős verzióban van. Mivel már elvesztegettél egy hónapnyi munkát arra, hogy az "ingyenes" eszközt működésre bírd, mert hiányzott a dokumentáció, a tesztelés és a technikai támogatás, most elakadtál, és úgy érzed, hogy a 3000 dollár kevesebbet ér, mintha újrakezdenéd.

Mi a helyzet a fizetős mentési eszközökkel?

Egy fizetős biztonsági mentési megoldással egy teljesen működőképes próbaverziót kap, amely több mint 20 napig tart. Ez alatt az idő alatt minden kérdésére választ kaphat a szakképzett technikai támogatástól, sőt, segítséget kaphat minden beállításához, és ajánlásokat kaphat arra vonatkozóan, hogyan hozhatja ki a legtöbbet a jövőbeni befektetéséből. Amint kényelmesen érzi magát, kifizeti a 249 dollárt, és továbbléphet az életével, tudva, hogy a technikai támogatás mindig rendelkezésre áll, ha segítségre van szüksége. Ha gyors döntést kell hoznod, a technikai támogató csapat minden kérdésedre választ tud adni, még a próbaüzem megkezdése előtt. Így egyáltalán nem veszít időt, ha a megoldás nem felel meg az igényeinek.

Ön szerint melyik forgatókönyv hangzik jobban?

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések