Hyper-V virtuális gépek felhőalapú biztonsági mentése az interneten keresztül

Virtuális gépek felhőalapú biztonsági mentési megoldást keres Hyper-V VM-ek számára?

Nézze meg ezt a virtuális gépi felhőalapú biztonsági mentést Hyper-V számára. Nemcsak az árak versenyképesek, hanem all-inclusive is. A felhőalapú biztonsági mentésen kívül saját helyi és hálózati biztonsági mentéseket is létrehozhat, tömörítéssel és titkosítással vagy anélkül, további költségek nélkül.
A cloud backup saját technológiát tartalmaz, amely drámaian felgyorsítja a Hyper-V virtuális gépek biztonsági mentéseit még a lassú sávszélességű kapcsolatokon keresztül is, a beépített deduplikáció pedig biztosítja, hogy az inkrementális biztonsági mentések a lehető legkisebb méretűek legyenek. Ez a technológia tehát két nagy előnyt biztosít: gyorsabb felhőalapú biztonsági mentéseket és a tárhelypazarlás 95%-os kiküszöbölését. Ez úgy érhető el, hogy a virtuális lemez tartalmának csak a mentési ciklusok között megváltozott részét töltik fel.

Mi a helyzet a technikai támogatással? Sok szolgáltató árdömpinget folytat, de az eladás után semmilyen szolgáltatást nem nyújt. A helyi technikai támogatás elérhetősége különösen fontos, ha gyorsan segítségre van szüksége. Csapatunk nem csak vészhelyzetben áll rendelkezésre; időt szánunk arra is, hogy megvitassuk a biztonsági mentési stratégiákat, amelyek a legjobb megoldást kínálják az Ön egyedi infrastruktúrája és igényei számára.

Tekintse meg ezt a felhőalapú biztonsági mentési megoldást még ma, és lépjen kapcsolatba értékesítési vagy műszaki csapatunkkal, hogy olyan javaslatokat kapjon, amelyek tökéletesen megfelelnek az Ön igényeinek, és a lehető legalacsonyabb költséggel járnak.

Hyper-V cloud backup

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések