Felhőalapú biztonsági mentés tárolási költsége 1TB, 2TB, 4TB, 6TB, 10TB, 16TB, 20TB

Felhőalapú biztonsági mentéstárolót keres a terabájtos tartományban? Például 1TB, 2TB, 4TB, 6TB, 10TB, 16TB vagy akár 20TB felhőalapú biztonsági mentéstárolót? Ebben az esetben meg kell néznie ezt a fájlszerver felhőalapú biztonsági mentést végző vállalatot, amely a virtuális gépek felhőalapú biztonsági mentésében is jeleskedik.

Felhőalapú tárolási csomagjaik háromféleképpen állnak rendelkezésre. A három tervezet az Egyszemélyes szerver tervezetek, a Megosztott szerver tervezetek és a Korlátlan szerver tervezetek. De mit tartalmaznak pontosan?
Minden felhőalapú biztonsági mentési tárolási terv fix árakat tartalmaz.

A többi felhőalapú tárhelyszolgáltatóval ellentétben az ajánlott megoldás all-inclusive árazást kínál. Nincsenek hozzáférési díjak, nincs minimális tárolási időtartam, nincsenek rejtett díjak egyáltalán, és nincs büntetés a tárolási limit túllépése esetén. A pénztárcája hálás lesz, ha megnézi a Hat gyakori felhőalapú biztonsági mentés buktatóit, mielőtt bármely más szolgáltatóhoz szerződik.
2TB-tól 10TB-ig terjedő egyszerveres csomagok, és ennél nagyobb felhőalapú biztonsági mentés esetén

Egyszemélyes szervercsomagokat kínálnak 2TB-tól kezdődően bármilyen célra, például fájlszerver felhőalapú biztonsági mentéshez vagy Hyper-V felhőalapú biztonsági mentés tárolásához.  A tárhely 64TB-ig és tovább is skálázható, általában 2TB vagy 1TB-os lépésekben.
1TB-tól 4TB-ig, és ennél nagyobb megosztott megosztott felhőalapú biztonsági mentési tervek

A megosztott szerver felhőalapú biztonsági mentési terveket legfeljebb 3 eszközzel lehet megosztani. Ha 3-nál több eszközzel szeretné megosztani ugyanazt a csomagot, akkor a Korlátlan szerver felhőfelhő csomagot kell választania. A korlátlan szervercsomagok azonban nem korlátlan tárhelyet biztosítanak.
2TB-től 64TB-ig és magasabb korlátlan felhőalapú biztonsági mentési tárhely

Ha a vállalatában lévő tetszőleges számú számítógépet szeretne csatlakoztatni ugyanahhoz a felhőalapú tárolási fiókhoz, akkor a Korlátlan felhőalapú biztonsági mentési csomagot kell választania. Ez a csomag 2TB-nál kezdődik, és szükség szerint bővíthető, de a tárhely nem korlátlan. Ki kell választania a megfelelő méretet. Az eszközök száma azonban nem korlátozott.
Használja a felhőalapú biztonsági mentést a zsarolóprogramok és egyéb kockázatok elleni védelemhez

Melyik felhőalapú biztonsági mentési tárhelycsomag a legjobb? Minden az Ön helyzetétől függ. Hány szervert és számítógépet szeretne védeni? Mennyi adatot tárol jelenleg ezeken? Mennyi adat keletkezik naponta? Jól tömöríthető, mint a dokumentumok, vagy inkább nem, mint a videók és képek? Mennyi fel- és letöltési sávszélesség áll rendelkezésre?
Ezeket a kérdéseket mind jó megfontolni. Egy felhőalapú biztonsági mentéssel megvédheti informatikai infrastruktúráját mindenféle kockázattól, beleértve a zsarolóprogramokat, a vandalizmust, a természeti katasztrófákat és még sok más veszélyt. Mivel a felhőalapú biztonsági mentés hozzáadása a biztonsági mentési stratégiájához fontos döntés, javaslom, hogy vegye fel közvetlenül a kapcsolatot a szállítóval, hogy részletesen megbeszélje az igényeit.

Nagyon valószínű, hogy találnak majd egy költséghatékony megoldást az Ön igényeinek kielégítésére, és megelőzik a versenytársakat. Az általunk ajánlott szállító egy kizárólag szoftveres megoldás, amely nem igényel további hardvert. Ennélfogva perceken belül elindíthatja a felhőalapú biztonsági mentéseket.



server data backup
disk backup software

incremental backup software

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések