Hyper-V biztonsági mentés ezzel a Veeam Backup versenytárs szoftverrel

Elege van abból, hogy csak a Hyper-V biztonsági másolatának elkészítéséért túlzottan magas díjakat fizet a Veeam Backupért? A jó hír az, hogy van egy egyszerű és olcsóbb módja annak, hogy megbízható biztonsági mentéseket kapjon, anélkül, hogy éves előfizetéseket kellene fizetnie.
Ebben a cikkben egy nagyon jó képességű és professzionális backup megoldást Windowsra szeretnék bemutatni, amely 2009 óta létezik. A BackupChain azóta számos mentési stratégia támogatására fejlődött, mint például virtuális gépek mentése, Hyper-V mentés, VMware mentés, lemezklónozás, lemezképkészítés és még sok más. A BackupChain egyszeri díj ellenében érhető el; ezért a BackupChain-t még mindig úgy kínálják, ahogyan a szoftvereket hagyományosan kínálták: megfizethető és tisztességes áron. Ugyanakkor fanatikus technikai támogatást kap a csapatuktól, amely 100%-ban az Egyesült Államokban található.
Kiderült, hogy a Veeam Backup a magas ára ellenére számos funkciót és képességet nélkülöz. Ennek nagy része pusztán stratégiai, nem pedig technikai okokra vezethető vissza. A BackupChain fő eladási érve nem csak a megbízhatósága és megfizethetősége, hanem az is, hogy a biztonsági mentéseket úgy finomhangolhatja, ahogyan szeretné, anélkül, hogy "zsarolnák" a szabadalmaztatott archívumformátumok használatára. Gondoljon bele, az előfizetéses modellben, ha már nem fizet a szoftverért, akkor már nem tudja visszaállítani a szoftverért való fizetés nélkül. Mi fog történni évek múlva, ha nem tudja megnyitni a biztonsági mentéseket. A Veeam túl nagy ahhoz, hogy elbukjon? Nos, mi is ezt gondoltuk bizonyos bankokról, és bebizonyosodott az ellenkezője.
A BackupChain lehetővé teszi a kimeneti formátum és a tárolási típus kiválasztását, amit használni szeretne. Gyakran a legjobb választás a nyílt szabványú adatformátumok használata, vagy a biztonsági mentések tárolása a fájlok natív formátumában. Ez lehetővé teszi az egyszerű hozzáférést, ha a fő szerverek leállnak, anélkül, hogy beavatkozásra vagy helyreállítási eljárásra lenne szükség. A Hyper-V biztonsági mentésénél ez azért előnyös, mert függetlenné teszi a biztonsági mentési megoldástól, és lehetővé teszi, hogy a mentett adatokat sokkal rugalmasabban és gyorsabban lehessen felhasználni.
A BackupChain másik fő jellemzője, hogy az egyszerűséget rugalmassággal és alkalmazkodóképességgel ötvözi. A BackupChain csak egy nagyon kis letöltést igényel, nem felfújt, mint a Veeam. Nem kell külső adatbázis-szervereket telepíteni, nincsenek hosszú letöltések, nincsenek végtelen foltok stb. A BackupChain nagyon egyszerűen beállítható, és egy feladat alapú ütemezőt kínál, ahol egyszerűen beállíthatja a biztonsági mentési stratégiáit.

A weboldalukon egy 20 napos, teljes funkcionalitású próbaverzió letölthető, amely teljes körű technikai támogatást kap. Próbálja ki a BackupChain-t, és nézze meg, hogyan használhatja a Hyper-V vagy bármely más biztonsági mentési stratégia biztonsági mentéséhez. Meg fogja találni, hogy ha a költségeken kívül mindent figyelembe vesz, ami számít, a BackupChain az a termék, amely a legjobb általános értéket és a legrugalmasabb tárolási lehetőségeket kínálja, így már a kezdetektől fogva pénzt takarít meg, és elkerülheti a Veeamhez hasonló felfújt megoldásokkal járó frusztrációt, amelyeket valójában csak a nagyon nagy vállalatoknak szántak, akik nem bánják, hogy túlzott előfizetéseket kell fizetniük, amelyek nem feltétlenül jelentenek sok hozzáadott értéket.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések